Nieuws

Op verzoek

Afgelopen maand kreeg ik een super leuke custom bestelling binnen. De dame in kwestie had een heel specifiek voorbeeld wat ze prachtig vond en ze vroeg zich af of ik dat wellicht voor haar kon knopen. Ik kwam met een prijsvoorstel en na het akkoord bestelde ik alle verschillende garen en knopen en kon de pret beginnen.

2 weken lang knoopte ik vrijwel elke avond een paar uur aan de enorme hanger van ruim een meter breed. M’n vriend vond het wat minder; alle touwtjes in de woonkamer, maar hij had het er voor over. Ook hij moest toegeven: het werd toch wel echt een super toffe hanger.

Inmiddels is de hanger klaar en afgeleverd bij de nieuwe eigenaresse. Denk je nou: dat lijkt mij ook wel wat?

Neem dan even contact met ons op.

Online Creamarkt 2021

Het laatste weekend van september (24,25,26 sept) en het eerste weekend van oktober (1,2,3 okt) doen we mee aan de Online Creamarkt die wordt georganiseerd door Handmade in Holland en de Handwerkmarkt.

Deze markt werd in 2020 voor het eerst georganiseerd nadat alle fysieke markten waren geannuleerd door onze vriend COVID-19. Veel kleine ondernemers waren natuurlijk teleurgesteld dat veel markten niet door konden gaan. En dus hebben een aantal creatievelingen de koppen bij elkaar gestoken en zijn zij gekomen met de Online Creamarkt.

Hoe werkt het?

Op de Online Creamarkt staan circa 20 online marktkraampjes vol originele handgemaakte en DIY-producten van creatieve ondernemers. Tijdens deze twee weekenden is de online markt geopend en kan je via een heel duidelijk navigatiesysteem door de website klikken en kom je langs alle verschillende kraampjes. De markt is ook ’s nachts geopend. Ideaal dus voor mensen die dagdiensten draaien, snel overprikkeld raken of niet goed kunnen reizen.

Zie je iets leuks? Dan wordt je doorgelinkt naar de website van de maker en kan je het daar bestellen, net als in elke andere webshop.

Op deze manier kom je in aanraking met nieuwe creatieve ondernemers die je nog niet kende.

Hopelijk tot dan!

Eline