Gratis service op maat

Groot kleurenpalet

Binnen twee weken verzonden

Ben je op zoek naar een cadeau voor de verjaardag van de buurvrouw, je beste vriend(in), voor een housewarming of gun je jezelf iets moois? Ik ga graag met je in gesprek om samen tot passend cadeau te komen. Uit de gesprekken die we voeren zal een plan tot stand komen en wanneer jij het een ‘go’ geeft begin ik met het maken van jouw gepersonaliseerde cadeau.

Zo werkt het

Stap 1: Kennismaken

Neem contact met mij op via het contactformulier. Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden.


Naar contact

Stap 2: Maken voorstel

Na ontvangst van jouw specifieke wensen, kleuren, formaat en budget ga ik aan de slag met het maken van een voorstel. Het voorstel bespreken we vervolgens samen en we blijven aanpassen tot jij helemaal tevreden bent met het plan.


Stap 3: Maken

Wanneer jij het voorstel goedkeurt begin ik met het knopen van je bestelling. Tussendoor houd ik je op de hoogte hoe het er voor staat. Binnen twee weken vanaf dit punt is de bestelling klaar en kan het worden verzonden of opgehaald.


Stap 4: Genieten

Je hebt je bestelling ontvangen! Wanneer je iets voor jezelf hebt besteld kan je genieten van je nieuwe aanwinst in huis. Wanneer je iets voor een ander hebt besteld kan je genieten van de dankbaarheid en glimlach die je zult krijgen na het geven van een persoonlijk gemaakt cadeau.


Diverse voorbeelden

Wat anderen zeggen

Ik heb een op maat gemaakte hanger besteld bij Eline. Ik ben zo blij dat ze ja zei want hij is fantastisch! Perfect voor aan de muur. Hij is zo mooi. Een vriendin is ook verliefd en heeft ook een bestelling geplaatst.

-Rina

Ik heb een super leuke macraméhanger in huis hangen die ik zelf heb geknoopt! Allemaal dankzij het handige boekje en filmpje die Eline heeft gemaakt. Echt een aanrader als je nog nooit zoiets hebt gemaakt!

-Suzanne